Herstoffering

Herstofferen van uw zitmeubel:

(Her)gebruik van producten en materialen staat, zeker in de huidige economische crisis, volop in de belangstelling. Ook de aandacht en waardering voor het pure ambachtelijke werk mag zich de afgelopen jaren koesteren aan een opmerkelijke comeback.

Steeds meer (jonge!) mensen kiezen ervoor hun zitmeubelen een tweede leven te gunnen en weten de weg  te vinden naar de ambachtelijke stoffeerderij. Op deze manier is het mogelijk een kleine bijdrage te leveren aan het milieu en bovendien is het bevredigend en meestal financieel aantrekkelijk het meubelstuk wat je op de kop getikt hebt of waar je aan gehecht was geraakt geheel naar eigen inzicht van een nieuw jasje te voorzien. (Denk hierbij o.a. aan een erf stuk van een belangrijk familielid)

"De Kroning" Meubelstoffeerderij houdt zich al lange tijd bezig met het stofferen & herstofferen van zitmeubelen en/of boxsprings, wij werken met Vak-mensen en de beste kwaliteit stoffen tegen een zeer scherpe prijs! Ook vervangen wij waar nodig het binnenwerk.

U kunt bij ons ook terecht voor de herstoffering van die volledig vergane stoel uit grootmoeders tijd met ouderwetse springveren zitting, tot die voor een prikkie gekochte maar helaas doorgezakte bank, zelfs de modernste designmeubels, maar ook als u van kleur wil veranderen in uw huiskamer en uw bank past hier niet meer bij,
"De Kroning" Meubelstoffeerderij heeft vele verschillende stoffen en leer soorten in vele kleuren.

Samen met u bepalen wij wat de nieuwe uitstraling van het betreffende meubelstuk gaat worden, en natuurlijk maken wij vooraf een prijsopgave die staat.