Projectstoffering

Het projectmatig bekleden van zitmeubelen. Of dat nu gaat om meubels in universiteiten, kantoren, zorginstellingen, hotels, restaurants of openbare gebouwen: wij doen het allemaal. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor ambachtelijk stoffeerwerk. We hebben namelijk een enthousiast en gepassioneerd team dat de hoogste kwaliteit nastreeft. Of dat nu gaat om een bureaustoel, bank of compleet treinstel. We leveren kwaliteit op alle projecten.

We hebben onze werkplaatsen specifiek ingericht zodat we grote, maar ook kleine opdrachten kunnen verwerken. Voor complete metamorfoses bent u bij "De Kroning" aan het juiste adres.

We luisteren daarbij goed naar de wensen van de klant. Omdat we georganiseerd en flexibel zijn, veel ervaring hebben en enkel met betrokken en deskundige medewerkers werken kunnen we met elke situatie of aanvraag uit de voeten. We werken daarbij met een kwaliteitssysteem voor de beste kwaliteit. Tevens leveren wij een certificaat af dat er gebruikt word gemaakt van brandvertragende stoffen.

Voor meer informatie over project stofferingen op maat kunt u contact opnemen met Meubelstoffeerderij "De Kroning".